Jimmy Engström

NAVIGATION

12 maj 2002

Den 10 maj 2002 träffades vi för första gången.
Vi hade inte pratat med varandra på telefon utan endast via msn så detta var första gången vi ens hörde varandra.
Blev (som alltid) lite sen och när vi väl träffades så hade Jessica fått stå och vänta på mig.
Eftersom jag var rätt nervös så föreslog jag att vi skulle gå hem (från centralen till essingen) det jag inte tänkte på var att hjälpa Jessica med väskan och ännu mindre att Malmö är platt hon hade ju knappt sett backar förr.
Väl hemma så såg vi på Spindelmannen som just "kommit ut" på vcd, det är även ett utmärkt sätt att kolla vilket år det var vi blev ihop... imdb -> Spider-man -> Releaseår, jag jag vet jag är dålig men fusk är okej ibland :P

2 dagar senare så var vi officiellt ihop och Jessica åkte hem dagen efter för att sedan flytta uop ~2 veckor senare.
Jag vet inte riktigt hur det gick till att hon valde mig av alla människor speciellt efter den inledningen, men jag hoppas att jag får resten av livet att fundera på det.
Utan väldigt avancerad slutledningsförmåga kan man väl dra slutsatsen att vi firade ehm... bli ihop dagen (?) det finns säkert ett bra namn på det :P
7 år har gott och jag har lika dålig fantasi som vanligt :P jag funderade och funderade på vad jag kunde köpa efter att några av mina ursprungliga ideér gick åt skogen av olika anledningar så blev Spyro till Xbox 360 och det tyckte jag var en bra present för att fira våra 7 år tillsammans.
Jessica däremot hade betydligt bättre ideér hon hade köp/gjort en present för varje år vi har varit ihop.
En usb kyl, en mus, bananformade gem, tape (tejp) dispenser (formad som ett kasettband), Ipod docka, nege.... jag menar mintkyssar och ett av mina favoritgodisar chokladdoppade geléhallon.
Om ni inte testat chokladdoppade geléhallon då måste ni prova, de som man kan/kunde köpa är inte alls samma sak.

Nu ska jag återgå till att äta geléhallon och se melodifestivalens deltävling :P

Posted in Other